Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 g czerwonych buraków, nieobranych, w całości
- 80 g octu, białego, 10%
- 25 g oleju
- 50 g cukru
- 25 g soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1144.9 kJ / 273.6 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 2281.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte ogórki kiszone - na zupę ogórkową (TM5)
122u. 20min
Mizeria do słoików (TM5)
2 Std. 25 Min
Surówka z tartego selera z domowym majonezem (TM5)
10 Min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2h
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM5)
2u. 40min
Sernik na zimno z owocami w galaretce
9 Std. 10 Min
Kiszona kapusta w słoikach na zimę (TM5)
169 Std. 10 Min
Sałatka z buraków i papryki do słoików (TM6)
2u. 40min
Żurek XXL
1 Std.
Jajka faszerowane à la caprese
35 Min
Mizeria z cienko krojonych ogórków (TM6)
10 Min
Tarte buraczki do słoików (TM6)
2 Std. 30 Min