Apparaten en accessoires
鸡蛋饼
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
低筋面粉100 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
水135 克
-
葱 切葱花3 根
-
盐1 小撮
-
五香粉1 小撮
-
火腿肠 切小丁100 克
-
油 油煎用适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
616.6 mg
Eiwitten
14.5 g
Calorieën
1350 kJ /
323 kcal
Vetten
8 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
47.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
孩子的早餐
15 recepten
China
China