Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g wody, letniej, plus dodatkowo 1000 g wody do gotowania na parze
-
10
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 1 łyżeczka suchych drożdży (patrz wskazówka) - 250 g mąki pszennej chlebowej, typu 650-750
- 1 łyżeczka soli
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- Voeding
- per 1 kromkę
- Calorieën
- 260.8 kJ / 62.3 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 12.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 158.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chleb zawijany ze słodkim nadzieniem
1 Std. 50 Min
Bułki na parze
2 Std.
Chleb tygrysi
4 Std.
Bułki z kminkiem
30 min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Szybkie kajzerki
1 Std. 50 Min
Chleb turecki z rodzynkami (żulik)
3h 40min
Mleczne bułki do odrywania
4 Std.
Angielskie bułki śniadaniowe z patelni (English muffins)
2 Std.
Chleb codzienny na drożdżach
3h 45 min
Kajzerki
15h 45min
Bawarski chleb preclowy
2 Std.