Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (optioneel)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (optioneel)
- karabiber, servis etmek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1235 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taneli Sebze Çorbası
50 Min
Frambuazlı Salata Sosu
10 Min
Kereviz Remoulade
Pas d’évaluation
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 godz. 20 min
Tatlı Patates ve Remoulade Soslu Bonfile
1 godz. 30 min
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2 Std. 10 Min
7 Sebzeli Taneli Çorba
40 min
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1 godz. 5 min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Pas d’évaluation
Yıldız Anasonlu Tatlı Patates Çorbası
45 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min