Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tavuk suyu
- 1200 g su
- 700 g tavuk budu, derili, kemikli, tavuk kalça ve tavuk baget elde edecek şekilde ikiye bölünmüş
- 100 g havuç, mümkün olduğunca kalın, enlemesine ikiye bölünmüş
- 100 g kereviz kökü, mümkünse tek parça
- 50 g pırasa, 2 parçaya bölünmüş (optioneel)
- 1 soğan, orta boy, ikiye bölünmüş
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
Çorba
- 80 g tel şehriye
- ¼ - ½ demet maydanoz yaprağı, taze, doğranmış
- limon, servis etmek için (optioneel)
- karabiber, servis etmek için (optioneel)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1235 kJ / 295 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beşamel Sos
15p
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35min
Asya Usulü Tavuk Çorbası
45 dk
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9sa 25 dk
Tarhana Çorbası
25p
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40 min.
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1h 40 min.
Yavaş Pişirilmiş Mantarlı Dana Sokum
5óra 20p
Patates Salatası
1óra
Rendelenmiş Patates Pancake
55p
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1óra
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1h 25min