Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 300 g kapusty, białej lub czerwonej, pokrojonej w 1-2 cm plastry
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 104.6 kJ / 25 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 24.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze kapusty (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35 min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (700-1200 g)
45 min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Rumienienie papryki
20min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25 Min