Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Blattspinat, TK, nicht aufgetaut
- 270 g Zucker
- 4 Eier
- 150 g Milch
- 200 g Öl
- 400 g Mehl
- 2 Pck. Backpulver
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 400 g Schmand
- 40 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1458 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 132 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trifle mit Karamellcreme
3 Std. 30 Min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2h
Kürbis-Kokos-Grießpudding
1 Std.
Sägespänekuchen
2h
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Schmand-Ananas-Kuchen
7h
Buttermilchkuchen mit Nuss
45 Min
Kirsch-Pudding-Blechkuchen
8 Std.
Omas bester Mohnkuchen
1 Std.
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4 Std.
Stollen-Butterkuchen
2h 45min
Dreh-dich-um-Kuchen
1 Std. 50 Min