鯛魚燒

鯛魚燒

4.4 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
20 個

Ingrediënten

  • 奶油
    75 克
  • 低筋麵粉 過篩
    300 克
  • 泡打粉
    12 克
  • 75 克
  • 牛奶
    300 克
  • 3 顆

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 20 個

Natrium 241.2 mg
Eiwitten 45.4 g
Calorieën 8993.4 kJ / 2125.5 kcal
Vetten 80.2 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 788.7 g
Koolhydraten 312.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...