Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dentes de alho
- 150 g cebola cortada em metades
- 20 g azeite
- 500 g carne de borrego em cubos s/ nervos (ombro ou perna)
- 30 g pasta de pimenta vermelha turca
- 150 g tomate maduro cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de colorau
-
½
c. chá de alecrim seco, picado
of ½ c. chá de tomilho seco (kekik) - 2 folhas de louro
- 30 g farinha
- 150 g água
- 20 g vinagre
- 150 g pimento verde cortado em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1904 kJ / 455.1 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 19.5 g
- Vetten
- 32.3 g
- Verzadigd vet
- 12.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1095.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espargos e batata com molho holandês
50 min
Vichyssoise com maçã verde
45 min
Bacalhau Choux
1 godz. 45 min
Salada de melão com presunto cru
Geen beoordelingen
Menu: Ratatouille, legumes com grão e ovos e molho de espargos
1 godz.
Risoto de kimchi
25 min
Moussaka de lentilha
2u. 20min
Chilli com carne
40 min
Frango garam masala
50 min
Tiramisù
5h 20min
Flan
5h 30min
Tarta de queso "La Viña"
2u.