Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g Feigen, getrocknet, obere und untere Deckel entfernt, geviertelt
- 200 g Apfelsaft, alle Sorten
- 200 g Dijonsenf, scharf
- 1 - 2 EL Balsamico Bianco, nach Geschmack
- 1 Prise Salz
- Voeding
- per 1 Einmachglas
- Calorieën
- 2606 kJ / 622 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 17.9 g
Alternatieve recepten
Eier-Tatar
35min
Melonen-Linsensalat im Glas
50 Min
Salz-Karamell-Toffees
1h 45min
Dinkel-Knäckebrot
2 Std.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4u. 50min
Gebrannte Mandeln im weissen Schoko-Kokosmantel
40min
Aprikosen-Konfitüre auf Vorrat
55min
Peperoni-Risotto
35min
Kartoffelstock nature
55min
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2h 10min
Zucchettisuppe mit Frischkäse
35min
6-Strang-Butterzopf
2 Std. 35 Min