Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au chocolat
- 150 g de lait
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 jaunes d'oeufs
- 25 g de sucre en poudre
- 200 g de chocolat fondant, en morceaux
La génoise au chocolat
- du beurre, pour le moule
- de la farine de blé, pour le moule
- 4 oeufs
- 140 g de sucre en poudre
- 20 g de beurre
- 40 g de poudre de cacao
- 100 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
Le montage
- 150 g de biscuits au chocolat
- 10 paquets de biscuits, type KitKat®, coupés en deux dans la longueur
- 300 g de pâte à sucre orange et blanche
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2813.9 kJ / 672.7 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 87.3 g
- Vetten
- 28.9 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Citron frappé au champagne
10 min
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Entremets fraise façon mille-feuille
5h
Nids de pommes de terre à la crème fraîche et au saumon fumé
2 godz. 40 min
Biscuits de Noël façon sucre d'orge
1h 45min
Galette des rois pomme-cannelle
3 Std.
Tendres squelettes
5h
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 Std. 30 Min
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2h
Biscuits à la rhubarbe et au citron
1 Std.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 godz. 10 min
Ketchup de tomates
1 Std. 15 Min