Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
TM6

Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

5.0 ( 3 beoordelingen )

Ingrediënten

Épluchage

  • 800 g de betterave crue coupée en deux (± 5 cm de large)
  • 600 g d'eau

Cuisson des betteraves

  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
63.8 kcal / 268 kJ
Eiwitten
2.5 g
Vetten
0.1 g
Koolhydraten
11.2 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
0 g
Natrium
628.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten