Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Épluchage
- 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
- 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
- 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
- ½ c. à café de sel, selon vos goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 628.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuisson du riz basmati
35 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Cuisson des pommes de terre avec le disque cuisson et éplucheur (TM5)
45 min
Oignons caramélisés (200 g)
40 min
Cuisson des pâtes
25min
Oignons caramélisés (500 g)
45 min
Chocolat chaud des Incas
40 min
Betteraves Sous vide
40 min
Antonio Bachour: Fondue au fruit de la passion, brioche et fruits tropicaux (métrique)
4u. 30min
Cuisson du riz
25min
Cuisson du riz jasmin
35 Min
Mode Cuisson des oeufs
20min