Betteraves sous-vide (avec le Peeler)
TM6

Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Épluchage

  • 800 g de betterave, crue, coupée en deux (± 5 cm de large)
  • 600 g d'eau

Cuisson des betteraves

  • 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)
  • ½ c. à café de sel, selon vos goûts

Voeding
per 1 portion
Calorieën
268 kJ / 63.8 kcal
Eiwitten
2.5 g
Koolhydraten
11.2 g
Vetten
0.1 g
Verzadigd vet
0 g
Vezels
4.7 g
Natrium
628.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten