Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

Betteraves sous-vide (avec le Peeler)

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

Épluchage
  • 800 g de betterave crue coupée en deux (± 5 cm de large)
  • 600 g d'eau
Cuisson des betteraves
  • ½ c. à café de sel selon vos goûts
  • 995 g d'eau (pas plus haut que le niveau de remplissage max. de 2,2 l)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 628.5 mg
Eiwitten 2.5 g
Calorieën 268 kJ / 63.8 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...