Indisk grøntsagskarry med ris

Indisk grøntsagskarry med ris

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 portioner

Ingrediënten

Ris
  • vand
    1300 g
  • salt
    1 ½ tsk
  • olivenolie
    25 g
    25 g smør
  • langkornede hvide ris
    300 g
Karry
  • korianderfrø
    ½ tsk
  • spidskommenfrø
    ½ tsk
  • kardemommefrø
    ½ tsk
  • sennepsfrø
    ½ tsk
  • løg skåret i halve
    100 g
  • fed hvidløg
    2
  • ingefær skåret i tynde skiver
    15 g
  • rød chili, frisk lille, uden frø, skåret i stykker
    1
  • olivenolie
    20 g
  • gurkemeje, stødt
    1 tsk
  • kokosmælk
    400 g
  • vand
    200 g
  • grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
    1
    1 tsk med top grøntsagsbouillon
  • salt
    2 tsk
  • kartofler, melede skrællede, skåret i stykker (2-3 cm)
    600 g
  • gulerødder skåret i skiver (1 cm)
    150 g
  • blomkål skåret i buketter
    150 g
  • courgette skåret i skiver (1 cm)
    150 g
  • ærter, frost
    100 g
  • koriander, frisk kun blade
    2 kviste

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1689 mg
Eiwitten 13 g
Calorieën 2252 kJ / 538 kcal
Vetten 8 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 97 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen