Compatibele versies
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń kakaowy
- 1000 g mleka
- 75 - 100 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 2 jajka
Budyń truskawkowy
-
400 - 500
g truskawek, świeżych
of 400 - 500 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 500 g mleka
- 50 - 75 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 600.6 kJ / 143.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 56.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zapiekanka na słodko (pudding) z czerstwego pieczywa
50 Min
Czekoladowy budyń na mleku kokosowym (bez laktozy)
15 Min
Kisiel cytrynowy
10 Min
Kisiel
10 Min
Pudding truskawkowy
2h 35min
Budyń czekoladowy
10 Min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 dk
Płynny budyń – 650 ml
15 Min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25 Min
Gęsty budyń – 600 g
15 Min
Placki z chleba z sosem malinowym (bez cukru)
1 Std. 10 Min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 Min