Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy

Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy

4.4 20 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
16 porcji

Ingrediënten

Budyń kakaowy
  • 1000 g mleka
  • 75 - 100 g cukru (patrz wariant)
  • 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
  • 2 jajka
Budyń truskawkowy
  • 400 - 500 g truskawek, świeżych
    400 - 500 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych
  • 500 g mleka
  • 50 - 75 g cukru (patrz wariant)
  • 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
  • 2 jajka

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 56.9 mg
Eiwitten 4.9 g
Calorieën 600.6 kJ / 143.6 kcal
Vetten 4.5 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 22.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...