Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil, plus extra to drizzle
- 12 oz Roma tomatoes, cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice
- 12 oz roasted red peppers (see Tip)
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra to sprinkle and garnish
- 2 sprigs parsley leaves
- ½ tsp salt
- 3 zucchini
- 3 yellow squash
- 1 eggplant, Ichiban Japanese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 381.6 kJ / 91.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Steamed Pineapple Coconut Cake
1h 45min
Peeler Warm Potato Salad
45min
Baked Brie Bites with Chili and Raspberry Dips
2 Std. 15 Min
Quiche Lorraine
45min
Crawfish Toast with English Pea Ricotta and Wild Mushroom Brandy Butter
1h 25min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40min
Hazelnut Truffles
1h 30min
Waffles
25 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2sa 10 dk
Thin Crust Pizza Dough
2h 30min