Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz yellow onion, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz olive oil, plus extra to drizzle
- 12 oz Roma tomatoes, cut into pieces, plus 4 whole Roma tomatoes, to slice
- 12 oz roasted red peppers (see Tip)
- 2 sprigs fresh thyme leaves, plus extra to sprinkle and garnish
- 2 sprigs parsley leaves
- ½ tsp salt
- 3 zucchini
- 3 yellow squash
- 1 eggplant, Ichiban Japanese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 381.6 kJ / 91.2 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 15.6 g
- Vetten
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 164.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Queso Fundido with Chorizo
45 min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5 min
Pan de Muerto
4h
Pork Tortas
2h 20 min
Polvorones - Wedding Cookies
1h 30min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3u. 40min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min
Ramen Noodle Soup
40 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2h
Avocado Tomatillo Salsa
10min