Boules abricot et chocolat

Boules abricot et chocolat

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g d'abricots secs dénoyautés coupés en deux
  • 5 g de gingembre frais
  • 100 g d'eau
  • 70 g de sucre en poudre
  • 50 g de carotte coupée en morceaux
  • 50 g de noisettes émondées
  • 150 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de mascarpone

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 29 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1642.8 kJ / 394.2 kcal
Vetten 24.5 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 13 g
Koolhydraten 32.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...