Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ganache de chocolate e maracujá
- 170 g chocolate de leite partido em pedaços
- 75 g polpa de maracujá s/ açúcar
- 15 g açúcar
- 30 g manteiga s/ sal
Macarons roxos
- 210 g açúcar
- 110 g amêndoa s/ pele
- 100 g claras de ovo (ver dica)
- Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 386.2 kJ / 92.3 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 12.2 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 11.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Macarons passo-a-passo
1h 30min
Macarons de limão com curd de limão e ganache de iogurte
2 Std. 30 Min
Ganache de coco para macarons
3h 15min
Macarons de coco com ganache de coco
2 Std. 30 Min
Limoncello
193h
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3h 10min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2 Std. 30 Min
Macarons de pistácio
2 Std. 30 Min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2 Std. 30 Min
Pavlova de pêssego
2 Std. 30 Min
Grinalda de pavlova com coulis de framboesa, figo e romã
6h
Pavlova de framboesa
5sa 30 dk