Apparaten en accessoires
Macarons roxos com ganache de chocolate e maracujá
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
30 unidades
Ingrediënten
Ganache de chocolate e maracujá
-
chocolate de leite partido em pedaços170 g
-
polpa de maracujá s/ açúcar75 g
-
açúcar15 g
-
manteiga s/ sal30 g
Macarons roxos
-
açúcar210 g
-
amêndoa s/ pele110 g
-
claras de ovo (ver dica)100 g
-
Corante alimentar em gel roxo (ver dica)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 unidade
Natrium
11.6 mg
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
386.2 kJ /
92.3 kcal
Vetten
4.4 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
1.7 g
Koolhydraten
12.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Macarons
12 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Soufflé de tangerina
40min
Torta de tiramisu
3u.
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3u. 10min
Macarons de chocolate com laranja e ganache de chocolate
2u. 30min
Macarons de coco com ganache de coco
2u. 30min
Macarons de pistácio
2u. 30min
Macarons cor-de-rosa com ganache de morango
2u. 30min
Macarons passo-a-passo
1u. 30min
Cones para gelado
35min
Empanadas de frango
2u. 30min
Éclaires com creme de caramelo e cobertura de café
2u.
Árvores de Natal de merengue
3u. 40min