Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fazer de véspera
- 4 folhas de gelatina neutra
- 175 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 220 g açúcar
- 125 g natas c/ 30-40% de gordura
- 75 g cacau em pó s/ açúcar
- Voeding
- per 1 Receita completa
- Calorieën
- 6194.2 kJ / 1480.5 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 266.9 g
- Vetten
- 56.5 g
- Verzadigd vet
- 34.8 g
- Vezels
- 27.8 g
- Natrium
- 88.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo de chocolate com cobertura de chocolate
48 Std.
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55 min
Bolo de chocolate e framboesa
4h 20 phút
Bolo festa de chocolate
3h
Bolo de chocolate
1 Std. 20 Min
Bolo de chocolate
40 Min
Iogurte gelado com frutos vermelhos
18h
Bolo com cobertura de chocolate
1 Std. 15 Min
Bolo abelha com cobertura
1h 25min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2 Std. 30 Min
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3 Std. 30 Min
Bolo de chocolate com chantilly e mousse
1 Std.