Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Karamell
- 250 g Zucker
- 70 g Sahne
- 1030 g Wasser
- 1 TL Zitronensaft (siehe Tipp)
- 30 g Butter, kalt, in einem Stück (ca. 6 x 4 x 1 cm)
- 130 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 1 EL Essig
Schokosauce und Fertigstellung
- 130 g Milch
- 15 g Speisestärke
- 20 g Zucker
- 1 TL Vanillezucker, selbst gemacht
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
-
200
g Haferkekse
of 200 g Butterkekse - 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 3 Bananen, in Scheiben (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2910 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 30 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 103 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apfel mit Vanille-Espuma
20 Min
Weiße Schoko-Orangen-Sauce mit Pistazien
15 Min
Orangen-Creme-Karamell
12h
Ravioli-Auflauf
1h 40min
Tiramisu-Joghurt
12h
Schoko-Knödel mit Pflaumensauce und Kürbiskernen
1 Std. 15 Min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2 Std. 30 Min
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 Std. 30 Min
Schwarzwälder-Dessert im Glas
1 Std. 15 Min
Bananensplit-Dessert
20 Min
Regenbogen-Joghurt
45min
Schokoladigster Schokokuchen (Death by chocolate)
4h