Apparaten en accessoires
香葱老豆腐泥配鱼子酱
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份
Ingrediënten
-
水800 克
-
老豆腐 切3×3厘米块400 克
-
盐7 克
-
香菜 切末10 克
-
葱 切末10 克
-
芝麻油10 克
-
鱼子酱 约30克,装饰用
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 人份
Natrium
726.4 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
648 kJ /
155 kcal
Vetten
11.2 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
0.3 g
Koolhydraten
5.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
炫黑食尚
20 recepten
China
China
熊猫专辑
10 recepten
China
China