香葱老豆腐泥配鱼子酱

香葱老豆腐泥配鱼子酱

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 800 克
  • 老豆腐 切3×3厘米块
    400 克
  • 7 克
  • 香菜 切末
    10 克
  • 切末
    10 克
  • 芝麻油
    10 克
  • 鱼子酱 约30克,装饰用

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 726.4 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 648 kJ / 155 kcal
Vetten 11.2 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 0.3 g
Koolhydraten 5.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...