Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
of 1 cucchiaino di zucchero di canna - 7 g di lievito di birra fresco
-
300
g di farina tipo 1
of 300 g di farina tipo 0 - 200 g di farina integrale
- 3 - 4 cucchiaini di paprika dolce
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 790.7 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 37.1 g
- Vetten
- 3.1 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 5.7 g
- Natrium
- 199 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pizzette
3h 40 min
Pane ai cereali
3óra
Grissini al sesamo
2h 30min
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3 Std. 20 Min
Filoncini di semola
4 Std.
Baguette integrale
5 Std.
Filone di segale
4 Std.
Focaccia alle carote
3h 30min
Pane al cacao con noci e pistacchi
3óra