Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - 15 g agave syrup (optioneel)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Boston Clam Chowder
55min
Spaghetti Muffins
55min
Cultured Butter
12h 15min
Beer Pickles
Geen beoordelingen
Chicken Mole Verde
Geen beoordelingen
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Geen beoordelingen
Tomato and Feta Pasta
50min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
1h
Peppers stuffed with salted cod brandade
Geen beoordelingen
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1h 30min