Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Mushroom Dashi Broth
  • cremini mushrooms
    450 g
  • water
    1420 g
  • kombu
    30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
  • fresh mushrooms e.g. nameko, stems trimmed
    450 g
  • tamari sauce
    60 g
  • cinnamon sticks toasted (see Tip)
    2 ½
  • toasted coconut flakes
    85 g
Dumpling Filling
  • water divided
    1250 g
  • kabocha squash peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
    500 g
  • tamari sauce
    30 g
  • rice vinegar
    15 g
  • coconut oil
    15 g
  • fresh ginger, grated (optioneel) to taste
    1 ½ tsp
    1 ½ tsp ginger paste, to taste
  • agave syrup (optioneel)
    15 g
  • wonton wrapper, round (round)
    20
  • microgreens
    edible flowers

Voeding per 1 portion

Calorieën 263.9 kcal / 1104.3 kJ
Eiwitten 10.9 g
Vetten 10.4 g
Koolhydraten 36.6 g
Vezels 3.6 g
Verzadigd vet 8.2 g
Natrium 979.6 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...