Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - 15 g agave syrup (optioneel)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Gambas
10 min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10h 25 min
Tteokbokki (Korean Spicy Rice Cakes)
30min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1h 45min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Mango frozen yogurt
5 min
Lamb and vegetable couscous (Bidawi)
1h
Classic Mashed Potatoes
50min
Peanut Butter Ice Cream
8sa 20 dk
Basil Peach Sorbet
10 min
Seitan
40min