Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
TM6 TM5

Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric

5.0 (1 beoordeling)

Ingrediënten

Mushroom Dashi Broth

  • 450 g cremini mushrooms
  • 1420 g water
  • 30 g kombu

Toasted Coconut Cinnamon Broth

  • 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
  • 60 g tamari sauce
  • 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
  • 85 g toasted coconut flakes

Dumpling Filling

  • 1250 g water, divided
  • 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
  • 30 g tamari sauce
  • 15 g rice vinegar
  • 15 g coconut oil
  • 1 ½ tsp fresh ginger, grated, to taste (optioneel)
    of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel)
  • 15 g agave syrup (optioneel)
  • 20 wonton wrapper, round (round)
  • microgreens
    of edible flowers

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1104.3 kJ / 263.9 kcal
Eiwitten
10.9 g
Koolhydraten
36.6 g
Vetten
10.4 g
Verzadigd vet
8.2 g
Vezels
3.6 g
Natrium
979.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten