Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - 15 g agave syrup (optioneel)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Boosted Super Green Juice
10 dk
Japanese Bakery Special Custard
Geen beoordelingen
Chocolate Nice Cream
Geen beoordelingen
Black tahini banana bread
1h 20min
Apple and Pear Hot Cereal
Geen beoordelingen
Pour Over Coffee
5 dk
Shrimp Aguachile
15min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Checkerboard Sablés (Metric)
2h 30min
Falafel
1h 25min
Beer Marinade
10 dk
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min