Compatibele versies
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mushroom Dashi Broth
- 450 g cremini mushrooms
- 1420 g water
- 30 g kombu
Toasted Coconut Cinnamon Broth
- 450 g fresh mushrooms, e.g. nameko, stems trimmed
- 60 g tamari sauce
- 2 ½ cinnamon sticks, toasted (see Tip)
- 85 g toasted coconut flakes
Dumpling Filling
- 1250 g water, divided
- 500 g kabocha squash, peeled, deseeded and cubed (2.5 cm)
- 30 g tamari sauce
- 15 g rice vinegar
- 15 g coconut oil
-
1 ½
tsp fresh ginger, grated, to taste
(optioneel)
of 1 ½ tsp ginger paste, to taste (optioneel) - 15 g agave syrup (optioneel)
- 20 wonton wrapper, round (round)
-
microgreens
of edible flowers
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1104.3 kJ / 263.9 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 36.6 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 8.2 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 979.6 mg
Alternatieve recepten
Sunflower Butter
25min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
Geen beoordelingen
Chocolate Avocado Dream
15min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Basic Sushi Rice
45min
Clam Chowder
55min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Rise and Shine Juice (Metric)
10min
Coarsely Chopped Chocolate
5 Min
Coconut sage spritz (gut health)
10min
Ramen Noodle Soup
40min
Wolf Herring Fish Dumplings
30min