Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 50min
5 porsi

Ingrediënten

  • urat babi kering (dried pig tendon), direndam semalaman
    5 - 6
  • air
    2200 g
  • jahe segar dimemarkan
    30 g
  • daun bawang potong bagi dua
    2 batang
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    1 sdt
  • minyak goreng
    20 g
  • bawang merah
    60 g
  • bawang putih dengan kulit, dimemarkan
    4
  • bunga lawang
    1
  • cengkeh
    2
  • iga babi bakut (soft bone pork ribs), potong kecil-kecil (3 cm)
    400 g
  • kecap asin
    30 g
  • kecap hitam
    30 g
    30 g sirop kurma
  • gula batu
    10 g
  • jamur shitake kering direndam hingga lunak, potong bagi dua
    5
  • garam sesuai selera
    1 sdt

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Natrium 1180 mg
Eiwitten 19 g
Calorieën 837 kJ / 200 kcal
Vetten 8 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen