Griskinder i rödvin (sous-vide)

Griskinder i rödvin (sous-vide)

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 8u. 45min
4 portioner

Ingrediënten

  • olivolja
    20 g
  • rödlök i klyftor
    200 g
  • morötter i skivor (0,5 cm)
    120 - 150 g
  • selleristjälk i skivor (0,5 cm)
    50 - 70 g
  • rödvin
    80 g
  • salt
    1 tsk
  • malen peppar
    ½ tsk
  • griskinder (à ca. 150 g)
    4
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1300 g
  • färsk rosmarin endast bladen
    2 tsk
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 89 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 2505 kJ / 598 kcal
Vetten 48 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen