Oxfilé (rare) med béarnaisesås

Oxfilé (rare) med béarnaisesås

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 20min
4 portioner

Ingrediënten

  • oxfiléer (à ca. 180-200 g, 3 cm tjocklek)
    4
  • salt
    2 tsk
  • svartpeppar, malen
    ¾ tsk
  • färsk timjan
    4 kvistar
  • vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna
    1400 g
  • saft av citron, nypressad (från ½ citron)
    30 g
    1 struken msk askorbinsyra
  • schalottenlök
    50 g
  • färsk dragon endast blad
    1 - 2 kvistar
  • torrt vitt vin
    50 g
  • vitvinsvinäger
    1 msk
  • osaltat smör i bitar, plus extra att bryna i
    200 g
  • äggulor
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 93 mg
Eiwitten 46 g
Calorieën 2926 kJ / 698 kcal
Vetten 56 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 32 g
Koolhydraten 1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen