Sous-vide Bebek Bumbu Bali

Sous-vide Bebek Bumbu Bali

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u. 10min
2 porsi

Ingrediënten

Bumbu Bali
  • bumbu kuning suhu ruang
    200 g
  • cabai rawit merah segar
    20 g
  • kencur
    25 g
  • ketumbar bubuk
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    1 sdt
  • kemiri disangrai
    10 g
  • gula aren
    15 g
  • terasi
    1 sdt
  • air
    100 g
  • garam
    1 ½ sdt
  • minyak sayur
    75 g
  • daun salam segar
    1
Sous-vide Bebek
  • dada bebek, dengan kulit, tanpa tulang
    250 g
  • garam
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    1 sdt
  • air
    1500 g
  • sari lemon (lihat tips)
    30 g
  • minyak sayur
    2 sdm
Saus Bumbu Bali
  • santan
    200 g
  • air
    15 g
  • garam
    ½ sdt
  • bawang goreng untuk menghias
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsi

Natrium 4233 mg
Eiwitten 30 g
Calorieën 3695 kJ / 883 kcal
Vetten 71 g
Vezels 6 g
Verzadigd vet 34 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen