Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)
TM5 TM6

Ceker Ayam dengan Saus Abalon (Braised Chicken Feet and Abalone)

(Geen beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 g ceker ayam, dibelah dua di sendi, cakar dibuang
  • air panas, untuk blansir
  • 15 g arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
  • 80 g abalon (6-8 buah), dibilas, disayat
  • 1 irisan jahe segar
  • 1 bunga lawang
  • 1 dried bay leaf (daun salam Eropa kering)
  • 1 batang kayu manis
  • 20 g minyak goreng
  • 1 siung bawang putih
  • 25 g kecap asin
  • 30 g kecap hitam
  • 100 g air
  • 40 g gula batu

Voeding
per 1 porsi
Calorieën
2043.3 kJ / 488.3 kcal
Eiwitten
35.9 g
Koolhydraten
21.5 g
Vetten
28.7 g
Vezels
0.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten