Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filling
-
2
oz chorizo sausage, pre-cooked, diced (¼ in.)
of 2 oz andouille sausage, pre-cooked, diced (¼ in.) - 18 oz water
- 2 oz zucchini, diced (¼ in.)
- 2 oz red bell pepper, diced (¼ in.)
Madeleine Batter
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 ½ oz almonds
- 3 large eggs
- 2 ½ oz all-purpose flour
- 2 tsp baking powder
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- unsalted butter, to grease
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 404.8 kJ / 96.7 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 7.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 86.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 Std.
Oaxacan Chocolate Brownies
40 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Orange Zest Pie
2h
Peach and Almond Ice Cream
8 Std. 10 Min
Spam Croquettes with Tomato Sauce
45 Min
Maple Sweet Potato Quiche
2h 10min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 Min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Tamales Oaxaqueños
2u. 40min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen