Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
of 50 g quark -
20
g süt
of 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Akdeniz Usulu Sucuklu Deniz Ürünleri Risotto
1h 5min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Tavuk ve Körili Mercimek
35 Min
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
35 Min
Domatesli Risotto
30 min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Tavuklu ve Körili Darı
Keine Bewertungen
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Keine Bewertungen
Mantar Ezmesi
1h 40 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20min
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 min