Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dereotu sosu
-
50
g ekşi krema
of 50 g quark -
20
g süt
of 20 g su - 3 - 4 dal dereotu yaprağı
- 1 tk kapari turşusu
- ¼ tk tuz
Pirinç ve somon
- 1 diş sarımsak
- ½ tk tuz, ekstra 1-2 tutam tuz
- ¼ tk karabiber
- ½ limon, kabuğu ince bir şerit halinde soyulmuş (yakl. 1 cm x 4 cm), sadece sarı kısımları
- 1 - 2 taze soğan, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 4 dal maydanoz yaprağı
- 15 g limon suyu
- ½ tk toz zerdeçal
- 80 g kepekli pirinç
- 1200 g su
- 250 g pak choi (Çin lahanası)
- 150 g somon fileto, derisiz, kılçıksız
- 1 yk limon suyu
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1615 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Vişneli Cheesecake
8 Std.
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Geen beoordelingen
Vegan Peynir Sosu
50 Min
Vegan Toz Parmesan
10 Min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Geen beoordelingen
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Geen beoordelingen
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2h 55min
Dana Etli Bolonez
45 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Marine Somon, Kişnişli Mayonez
1 Std.