Fisk- og melontartar

Fisk- og melontartar

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 20min
5 portioner

Ingrediënten

  • persilleblade, friske
    3 kviste
  • skalotteløg halveret
    1
  • lime helst økologisk, vasket
    ½
  • torskefilet skåret i mindre stykker (ca. 3-4 cm). Fisken skal tidligere havde været frosset i 20-30 minutter
    400 g
  • ekstra jomfruolivenolie
    40 g
  • salt
    ½ tsk med top
  • sort peber, friskkværnet
    2 - 3 knivspids
  • vandmelon skåret i tern (0,5 cm), plus ekstra til servering
    100 g
  • salatblade
    100 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 279.8 mg
Eiwitten 15 g
Calorieën 664.4 kJ / 158.8 kcal
Vetten 8.6 g
Vezels 1.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Koolhydraten 5.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen