Varm couscoussalat fra middelhavet

Varm couscoussalat fra middelhavet

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
6 portioner

Ingrediënten

Dressing
  • olivenolie
    120 g
  • citronsaft (ca. 2-3 citroner)
    80 g
  • fed hvidløg
    2 - 3
  • oregano, frisk groft hakket
    2 tsk
  • basilikum, frisk kun blade, groft hakket
    1 spsk
  • havsalt
    1 knivspids
  • sort peber, stødt
    1 knivspids
  • honning
    1 tsk
Salat
  • vand
    1000 g
  • græskar skåret i tern (1 cm)
    300 g
  • grønne bønner, friske
    150 g
  • couscous godt skyllet og drænet (se tip)
    120 g
  • babyspinat, frisk
    150 g
  • basilikum, frisk eller frisk koriander, kun blade, groft hakket
    2 - 3 kviste
  • forårsløg skåret i skiver
    1 - 2
  • hvide kikærter, dåse skyllet og drænet (ca. 250 g efter dræning)
    400 g
  • pinjekerner, ristede eller cashewnødder
    40 g
  • sorte oliven, udstenede skåret i skiver
    1 spsk
  • agurk, lebanese skåret i mindre stykker (1 cm)
    1
  • cherrytomater skåret i halve
    250 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 166.2 mg
Eiwitten 7.3 g
Calorieën 1146.3 kJ / 272.9 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 7.3 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 20.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen