pocherede æg med laks- og avocadosalsa

pocherede æg med laks- og avocadosalsa

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 portioner

Ingrediënten

Røget laks- og avocadosalsa
  • forårsløg skåret i mindre stykker
    1 spsk
  • røget laks
    80 g
  • babyspinat, frisk (kan undlades)
    10
  • havsalt efter smag
  • sort peber, stødt efter smag
  • citronsaft (ca. ½ citron), efter smag
    20 g
  • avokado kun kød, skåret i tern (1 cm)
    ½
Pocherede æg
  • vand
    700 g
  • babyspinat, frisk stilke fjernet
    150 g
  • havsalt
    ½ teske
  • fløde, 35 %
    30 g
  • parmesanost revet
    1 spsk
  • æg
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1333.5 mg
Eiwitten 23.4 g
Calorieën 1539.5 kJ / 366.6 kcal
Vetten 28.3 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 2.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen