Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g self-raising flour (see Tips), plus extra to dust
- 250 g Greek yoghurt (see Tips)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1338.4 kJ / 319.9 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 55.7 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 924 mg
Alternatieve recepten
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Vegemite® and cheese scrolls
1h 35 min
Cheese and bacon rolls
2h
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Easy everyday white bread
5h 10min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, TM6)
6h 10min
Pizza bianca
40min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 Std.
Creamy vanilla yoghurt
13h
Basic bread rolls
45 Min