Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 200 g de harina integral de trigo
- 80 g de aceite de oliva
- 60 g de agua fría
- 1 pellizco de sal
Relleno
-
150
g de almendras crudas con piel
of 150 g de almendras crudas sin piel - 80 g de dátiles sin hueso
- 1 cucharadita de canela molida
- 300 g de ruibarbo sin la parte leñosa, en rodajas de 1 cm
- 100 g de moras frescas
- 1 huevo batido
- 1 - 2 cucharadas de azúcar moreno (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1570 kJ / 375 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 36.8 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 8.9 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 38.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollos de acelga
30min
Chutney de pera y jengibre
1h
Pesto
10min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Chucrut
96 godz.
Pavlova de pera a la naranja
Geen beoordelingen
Tarta de moras con masa sablé de almendra
2h
Stollen
2h
Ricotta casera
50min
Limonada de jengibre y menta
5min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1h