Salmon saus krim jamur dengan kentang

Salmon saus krim jamur dengan kentang

5.0 5 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
4 porsi

Ingrediënten

  • air
    500 g
  • garam tambahkan sesuai selera
    1 ½ sdt
  • kentang
    600 g
  • mentega tambahkan untuk mengoles
    10 g
  • fillet salmon, segar, tanpa kulit (masing-masing 120-200 g, ketebalan berkisar 2 cm)
    4
  • lemon, disarankan organik kulit diparut (zest) dan jus
    1
  • lada hitam bubuk tambahkan sesuai selera
    1 jumput
  • bawang merah potong bagi dua
    100 g
  • jamur kancing iris-iris
    300 g
  • dry white wine
    50 g
  • krim
    50 g
  • selai keju (cheese spread)
    200 g
    200 g krim keju (cream cheese)
  • bubuk pala
    2 jumput

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 45 g
Calorieën 2763 kJ / 660 kcal
Vetten 48 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen