Daging babi dan sayur khas Chinese

Daging babi dan sayur khas Chinese

5.0 2 beoordeling
Voorbereiding. 45min
Totaal 1u. 20min
6 porsi

Ingrediënten

  • has dalam babi cut in strips (0.5 cm x 1 cm x 5 cm)
    600 g
  • kecap asin
    50 g
  • bihun kering
    300 g
  • minyak
    50 g
  • siung bawang putih
    2
  • jahe segar grated
    1 sdt
  • bawang bombai merah cut in wedges
    150 g
  • paprika merah cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • wortel cut in strips (0.5 cm x 5 cm)
    150 g
  • air
    1280 g
  • bubuk bumbu ngo hiong
    1 sdt
  • saus tiram
    70 g
  • gula cokelat
    1 sdt
  • kacang kapri trimmed
    100 g
  • baby pakchoy roughly chopped
    150 g
  • garam
    1 sdt
  • cabai merah segar sliced diagonally
    1
  • kacang mete panggang tanpa garam
    2 sdm
  • daun bawang sliced diagonally
    2

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsi

Eiwitten 30 g
Calorieën 1735 kJ / 414.6 kcal
Vetten 10.6 g
Vezels 3.5 g
Koolhydraten 47 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen