Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
-
90
g Weizen, gepufft
of 90 g Dinkel, gepufft - 200 g Vollmilch-Kuvertüre, in Stücken (2-3 cm)
Creme und Fertigstellung
- 200 g Sahne
- 250 g Mascarpone
- 250 g Quark
- 30 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 16 - 17 Butterkekse
- 100 g Vollmilch-Kuvertüre, in Stücken (2-3 cm)
- 15 g Kokosfett, in Stücken
- 70 g Milch-Schokoladen-Riegel (z. B. Kinder Country), grob gehackt (3 St.)
- 20 g Weizen, gepufft, zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2108 kJ / 504 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 589 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cheesecake-Mandeln
2h
Erdbeerschnecken
3h
Lebkuchen-Marshmallows
2h 30 min
Spiegelei-Muffins
2h
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50min
Melonenkuchen
3h
Skandinavische Kringler
2h 20min
Blätterteig-Möhren
40min
Brownie-Waffeln mit Himbeersahne
30min
Oreo®-Cheesecake
4h 20min
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
2h 30 min
Cheddargebäck
40min