Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 克 京葱 ,切段(3厘米)
- 150 克 西芹 ,切块(3厘米)
- 150 克 胡萝卜 ,切块(3厘米)
- 50 克 橄榄油
- 300 克 红小扁豆
- 3530 克 水
- 60 克 番茄泥
- 2 茶匙 盐
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 200 克 面包糠
- 3 颗 蛋 ,打散
- 面粉 ,作手粉
- 盐 ,煮面用
- 500 克 意大利面条
- 600 克 罐装番茄碎
- 20 克 淡味香醋
- 2 茶匙 糖
- 50 克 法式酸奶油
- 60 克 红甜椒 ,切成三角形(1x1x1厘米)
- 2 - 3 颗 去核黑橄榄 ,切成小片
- 新鲜欧芹 ,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1989.4 kJ / 475.5 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 78.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.1 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 566.9 mg