Apparaten en accessoires
牛油果油炒舞茸
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
2 人份
Ingrediënten
-
杏鲍菇 切片150 克
-
莴笋 切片50 克
-
综合菌菇 选择舞茸菌,用手撕开150 克
-
鳄梨油30 克
-
海盐 (约½茶匙)2 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
218 mg
Eiwitten
4.7 g
Calorieën
778 kJ /
186 kcal
Vetten
14.7 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
11.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
产后修复这样吃
30 recepten
China
China