Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blondie-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 110 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Ei
- 40 g Zucker
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 50 g Rohrohrzucker
- 100 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Brownie-Teig und Fertigstellung
- 100 g Butter, weich, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 70 g Rohrohrzucker
- 60 g Zucker
- 35 g Zuckerrübensirup
- 100 g Mehl und etwas mehr zum Ausstreuen
- 15 g Kakao
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1197 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 53 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Triple-Chocolate-Tarte
1 godz. 15 min
Brownies
1 godz.
Saftiger Himbeerkuchen
1h 30min
Erdbeer-Brownies
2 godz. 30 min
Karamell-Brownies
1 godz. 20 min
Blaubeer-Orangen-Muffins
1 godz.
Schokoladen-Cookies mit Schokostückchen
3h
Glutenfreie Käseküchlein
2 godz.
Brownie-Tassenkuchen
10min
Triple-Chocolate-Muffins
50min
Cookie-Brownies
1h 10min
Klassischer Marmorkuchen
1h 50min