Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
- 200 g Zucker
- 100 g Milch
- 1 TL Vanilleextrakt
- 250 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Guss und Fertigstellung
- 125 g Butter, in Stücken
- 200 g brauner Zucker
- 50 g Milch
- 100 g Kokosraspeln
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1464 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Blondies mit Macadamianuss-Streuseln
1 Std. 10 Min
Französischer Hefekuchen mit Vanillecreme
3 Std.
Shortbread mit Kokos-Toffee, Mandeln und Schokolade
2h
Marzipan-Butterkuchen
3 Std.
Streuselstuten
2 godz. 25 min
Dublin - Flapjacks
30min
Chocolate Mud Cake
1h 30min
Victoria Cake
3h 30min
Buttermilchkuchen mit Nuss
45min
Schokoladenkuchen mit Bienenstichkruste
2 godz. 30 min
Milchreiskuchen
3 Std.
Mandeltårta - schwedische Mandeltorte
8 Std. 15 Min