Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carne asada
- 1 cda de mezcla de hierbas de olor secas (p.ej. orégano, tomillo, estragón, albahaca...)
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal
- 3 - 4 pizcas de pimienta negra molida
- 500 g de carne de ternera
- 500 g de agua
Salsa de hierbas
- 25 g de queso parmesano, en trozos (2-3 cm)
- 20 g de almendras peladas
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 20 g de arúgula
- 2 - 3 pizcas de sal
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 4 baguette (aprox. 20 cm de longitud)
- 80 - 100 g de jitomates cherry, en rebanadas
- 10 - 20 g de arúgula, para servir
- glaseado de balsámico, para rociar
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2469.6 kJ / 590.3 kcal
- Eiwitten
- 31.6 g
- Koolhydraten
- 80.1 g
- Vetten
- 16.4 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 998.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Machaca con huevo
35min
Ensalada cremosa de camarones
35min
Pozole de mariscos
1u. 15min
Rodaballo en salsa de champagne
40min
Flammkuchen de linaza con salmón, champiñones y ensalada de arúgula
40min
Filete de pescado con costra de café
30 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25min
Bocados de cangrejo
35min
Tiramisú de limón
6h 25min
Chalupas rojas
40min
Filete de res con dos salsas
40min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min