Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Krydret potetsalat med brønnkarse, erter og urteyoghurt

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 porsjoner

Ingrediënten

  • nypoteter delt i to
    750 g
  • olivenolje
    10 g
  • oregano, tørket
    1 ts
  • paprikakrydder, røkt, malt
    1 ts
  • spisskummen, malt
    1 ts
  • timian, tørket
    ½ ts
  • havsalt
    ¾ ts
  • malt svart pepper
    2 klype
  • vann
    500 g
  • favabønner, frosne
    200 g
    favabønner, frosne
  • grønne erter, frosne
    300 g
  • mynteblad, fersk
    5 g
  • persille, fersk
    10 g
  • gressløk, fersk delt i biter (2 cm)
    5 g
  • kokosyoghurt vegansk (se tips)
    125 g
  • sitronsaft, ferskpresset
    20 g
  • brønnkarseblader uten tykke stilker
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porsjon

Natrium 443 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 1374 kJ / 328 kcal
Vetten 11 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 41 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen