鲜肉大包

鲜肉大包

4.7 54 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 30min
15 个

Ingrediënten

面皮
  • 干酵母粉 (2平茶匙)
    6 克
  • 10 克
  • (见要诀)
    170 克
  • 中筋面粉
    300 克
内馅
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 10 克
  • 老抽 (约½茶匙)
    2 克
  • 生抽 (约1茶匙)
    5 克
  • 切葱花
    2 支
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 150 克
制作
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 个

Natrium 172.6 mg
Eiwitten 6.1 g
Calorieën 710.3 kJ / 169.9 kcal
Vetten 8.4 g
Vezels 0.4 g
Verzadigd vet 2.9 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...