火雞肉條佐蘑菇奶油麵

火雞肉條佐蘑菇奶油麵

4.5 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 40 克
  • 洋蔥 切成8等分
    1 顆
  • 火雞肉片 切條 (3公分x1公分)
    400 克
  • 蘑菇 切半或切4等分
    250 克
  • 多備一點煮麵用
    150 克
  • 雞高湯醬
    ½ 茶匙
    ½ 塊 雞高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 鮮奶油
    200 克
  • 玉米粉
    15 克
  • 多備一點煮麵用
    1 茶匙
  • 胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黃芥末
    2 茶匙
  • 德國雞蛋麵 (又稱義大利麵疙瘩)
    500 克
  • 新鮮細香蔥 ,切碎
    ½ 把

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 773 mg
Eiwitten 37 g
Calorieën 2521 kJ / 600 kcal
Vetten 32 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 40 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...