Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g mąki pszennej, typ 405 lub 550, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 100 g mąki żytniej, typu 1150
-
20
g drożdży świeżych, pokruszonych
of 2 łyżeczki suchych drożdży - 340 g wody, plus dodatkowa ilość do zwilżenia
- 1 ½ - 2 łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 611 kJ / 146 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Słonecznikowe bagietki
1h 10min
Rustykalny chleb z oliwkami, figami i orzechami
2h 20min
Chleb z ziarnami
2 godz. 30 min
Wielozbożowe bułki śniadaniowe
1h 15min
Chleb IG (z niskim indeksem glikemicznym)
1 Std. 50 Min
Podłużne bułki pszenne
3 Std. 30 Min
Chleb jogurtowy
3 Std.
Bułki śniadaniowe
1h 40min
Chleb pszenny z siemieniem lnianym
2 godz. 30 min
Pszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4 godz. 35 min
Chleb portugalski (Pão de água)
4 Std.
Tradycyjne bagietki
2 godz. 30 min