Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g grasicy cielęcej
- 250 g octu
- 750 g zimnej wody, plus dodatkowa ilość do schłodzenia grasicy
- 600 g wody
- kostki lodu, do schłodzenia grasicy
- 300 g cebuli dymki, ze szczypiorem, pokrojonej na 3 cm kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 30 g oliwy z oliwek
- 1 - 2 szczypty soli, plus dodatkowa ilość do smaku
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g białego wina
- 100 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- papryka słodka, mielona, do smaku
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2280 kJ / 545 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masło czosnkowe z serkiem
10 min
Mieszanka do wypieku chleba kakaowego z bakaliami
10 min
Koktajl z mrożonej herbaty
1h 30min
Dwa chłodniki: szparagowy z groszkiem i buraczano-pomidorowy
3h
Włoski brunch
1h 30min
Gotowanie makaronu (w stacji Thermomix Friend®)
25 Min
Aioli
5 min
Krewetki z cebulą dymką
20 Min
Siekanie cebuli
5 min
Panierowana cebula bhaji
30 Min
Masło czosnkowo-oliwkowe
10 min
Sałatka z gotowanych ziemniaków z miętowo-cytrynowym sosem
15 min