Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g wody, plus 2 łyżki do rozpuszczenia podpuszczki
- 5 g chlorku wapnia, w proszku (patrz wskazówka)
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- 1 opakowanie mezofilnej kultury starterowej (dozowanie zgodnie ze wskazówkami zamieszczonymi na opakowaniu, patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 Cały przepis
- Calorieën
- 5623.3 kJ / 1338.9 kcal
- Eiwitten
- 68 g
- Koolhydraten
- 120 g
- Vetten
- 68 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Twaróg śmietankowy
3h
Pasta z makreli wędzonej
20 min
Serek ziołowy
48sa 15 dk
Twarożek kanapkowy
5 min
Pasta jajeczna
5 min
Pasta z łososia
5 min
Pasta jajeczna z makrelą i chrzanem
1h
Pasta ze szprotów i twarogu
10 min
Meksykański twarożek wiejski
1h 20 min
Pasta rybna z suszonymi pomidorami
20 min
Omlet z pieczarkami i serem (dla dzieci)
40min
Lane kluski
25 min