Pudding à la courge

Pudding à la courge

2.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 1000 g d'eau
  • 300 g de courge Hokkaido (aussi potimarron ou courge orange knirps) coupée en dés (5 cm)
  • 350 g de lait
  • 50 g de sucre
  • 4 œufs
  • 20 g de noix de coco râpée

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11 g
Calorieën 996 kJ / 238 kcal
Vetten 12 g
Vezels 2.4 g
Koolhydraten 21 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...