Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
- 8 g de sal
- 1 cucharadita de bayas de enebro
- 2 cucharaditas de comino en grano
- 5 clavos enteros
- 250 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 627 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 15 g
- Natrium
- 1.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Concentrado de caldo de verduras de aprovechamiento
45 Min
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Tahini - Oriente Próximo
20 min
Verduras fermentadas en conserva
64u. 20min
Galette de ruibarbo y moras
1 Std. 15 Min
Zanahorias fermentadas
84 Std. 30 Min
Mayonesa Vegana
5 Min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35 min.
Remolacha fermentada
72u.
Cerveza de jengibre
27u. 30min
Babaganush
2 Std.
Tahini
25 min.