Apparaten en accessoires
Chucrut
Voorbereiding. 15min
Totaal 96u.
600 g
Ingrediënten
-
1 repollo liso blanco (aprox. 600 g)
-
8 g de sal
-
1 cucharadita de bayas de enebro
-
2 cucharaditas de comino en grano
-
5 clavos enteros
-
250 g de agua
-
30 g de zumo de limón
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 600 g
Natrium
1.4 mg
Eiwitten
8 g
Calorieën
627 kJ /
150 kcal
Vetten
1 g
Vezels
15 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentar - En tu dieta diaria
6 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Mostaza de hierbas
8u. 15min
Tahini
25min
Verduras fermentadas en conserva
64u. 20min
Zanahorias fermentadas
84u. 30min
Napa Kimchi
86u.
Queso cremoso
15u.
Mermelada de fresa y chía sin azúcar
1u.
Tahini - Oriente Próximo
20min
Mantequilla clarificada (Ghee) - Subcontinente indio
35min
Ricotta casera
50min
Bebida vegetal con cúrcuma (golden milk)
15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2u. 10min