Apparaten en accessoires
海鲜合蒸
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
酱汁
-
蒜头50 克
-
油30 克
-
蚝油30 克
-
生抽50 克
蒸海鲜
-
小鲍鱼 宰杀,去内脏6 只
-
新鲜的虾 选择黑虎虾(300-400克)6 - 8 只
-
波士顿龙虾 (约400克)1 只
-
小黄鱼 (约300克)6 条
-
料酒1 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
1504.8 mg
Eiwitten
63.4 g
Calorieën
1702.3 kJ /
407.3 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
2.6 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一起年夜饭吧
15 recepten
China
China