海鲜合蒸

海鲜合蒸

4.5 8 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

酱汁
  • 蒜头
    50 克
  • 30 克
  • 蚝油
    30 克
  • 生抽
    50 克
蒸海鲜
  • 小鲍鱼 宰杀,去内脏
    6 只
  • 新鲜的虾 选择黑虎虾(300-400克)
    6 - 8 只
  • 波士顿龙虾 (约400克)
    1 只
  • 小黄鱼 (约300克)
    6 条
  • 料酒
    1 茶匙
  • 蒸煮用
    500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1504.8 mg
Eiwitten 63.4 g
Calorieën 1702.3 kJ / 407.3 kcal
Vetten 13 g
Vezels 0.2 g
Verzadigd vet 2.6 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...